Bloemenwinkel op wielen

Bloemen kopen is nog nooit zo leuk geweest! Met mijn Bloementuktuk rijd ik iedere dag door de regio Putten en de Veluwe. Ik laad mijn wagentje vol met de mooiste boeketten, bloemstukken en kransen. Deze kun je kant-en-klaar bij mij kopen. Mijn werk is altijd eerlijk en uniek. De materialen koop ik in bij een eerlijke bloemenhandel. Daarom zijn mijn boeketten seizoensgebonden.

WhatsApp Image 2023-04-22 at 22.38.49
Play Video
Geliefdfotografie-87-1

Eerlijk

Voor al mijn werk geldt dat ik mijn bloemen via eerlijke handel inkoop en zoveel mogelijk gebruikmaak van duurzame materialen. Zo koop ik mijn bloemen bij een eerlijke bloemenhandel en zoek ik duurzame materialen uit om de mooiste creaties te maken. Ook let ik erop om boeketten aan te bieden met bloemen uit het seizoen. Dat zorgt voor minder verspilling.

Hoe werkt het?

 • 1

  Maak een afspraak

  Je kunt mij appen voor een afspraak, of een abonnement afsluiten voor verse bloemen. En als ik toch al in je straat sta, zijn je buren of andere bezoekers van harte welkom om ook een bloemetje te kopen.

 • 2

  Kies een boeket of krans

  Ik kom met mijn Bloementuktuk naar jou toe. Ik heb allerlei soorten boeketten en kransen voor je klaarstaan waar je iets uit kunt kiezen. Je kunt iets kiezen voor €15, €20 of €25.

 • 3

  Betalen

  Betalen kan heel makkelijk, met pin of contant.

 • 4

  Krijg instructies

  Ik geef je instructies over hoe je het boeket of bloemstuk het beste kunt behandelen.

 • 4

  Geniet

  Geniet van je unieke en eerlijke bloemenkunst!

Rijd ik binnenkort bij jou langs?

Je kunt mij eenvoudig laten weten dat ik ook bij jou moet langskomen. Eenmalig, of juist vaker. Dat kun je doen door een appje te sturen, of door een abonnementsvorm af te sluiten via de webshop.

Ik ben werkzaam en bezorg in Putten, Nijkerk, Voorthuizen, Garderen, Ermelo en Harderwijk.

Bezorgtijden

Dinsdag 16.00 – 17.30 uur

Woensdag  16.00 – 17.30 uur

Donderdag 16.00 – 17.30 uur

Vrijdag 16.00 – 17.30 uur

Zaterdag 16.00 – 17.30 uur