Een bijzonder bedrijfscadeau is een kunst

Soms wil je iets extra’s doen voor je team(leden). Misschien is het binnenkort de dag van de secretaresse of de pedagogisch medewerker? Of vieren jullie een jubileum waarbij wat extra aandacht mag zijn voor de werknemers? Wat de reden ook is, laat je collega’s eens een boeket naar keuze ‘plukken’ uit mijn Bloementuktuk! Zeker weten dat je een lach op hun gezicht tovert.

WhatsApp Image 2023-04-22 at 22.38.13
WhatsApp Image 2023-04-22 at 22.38.13
WhatsApp Image 2023-04-22 at 22.39.23
WhatsApp Image 2023-04-22 at 22.39.23

Hoe bedrijfscadeau Boeket Plukken werkt

Op de afgesproken dag kom ik bij jullie op een locatie naar keuze langs met mijn Bloementuktuk vol boeketten. Ik zorg voor mooie en afwisselende boeketten in mijn Bloementuktuk zodat er voor ieder wat leuks is. De werknemers die in het zonnetje worden gezet kiezen ter plekke een boeket uit die ze graag mee naar huis nemen.

Mijn boeketten zijn seizoensgebonden dus altijd gevarieerd. Bij het uitzoeken geef ik meteen instructies over hoe je het boeket of bloemstuk het beste kunt behandelen. Ik zorg voor een mooie verpakking van de boeketten en eventueel ook kaartjes.

Afname aantallen en prijzen

Je kunt vooraf aangeven voor hoeveel personen je het bedrijfscadeau Boeket Plukken afneemt, en tegen welke prijs per boeket. Dit bedrijfscadeau kun je boeken vanaf zes personen, en voor het budget van 15, 25 of 40 euro per boeket. Deze prijzen zijn inclusief btw. Ik ben werkzaam en bezorg in Putten, Nijkerk, Voorthuizen, Garderen, Ermelo en Harderwijk.

Duurzaam en maatschappelijk verantwoord

Mijn boeketten maak ik met duurzame materialen. Deze koop ik speciaal in via een duurzame bloemenhandel. Ook mijn verpakkingsmateriaal is duurzaam ingekocht. Dit bedrijfscadeau past daarom bij organisaties die duurzaamheid en MVO-beleid nastreven.

Contact opnemen

Wil je een offerte aanvragen voor het bedrijfscadeau Boeket Plukken? Vul hieronder het formulier in. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op over de mogelijkheden. Heb je andere vragen? Neem dan vrijblijvend contact met mij op via de contactpagina, of via WhatsApp.

Aanvraag Bedrijfscadeau Boeket Plukken
personen
De minimale afname is 6 personen.