Exclusief

Je trouwdag is een dag met een gouden randje. Het juiste boeket, de meest bijzondere corsages en allerlei andere gestyle’de details maken het plaatje af. Natuurlijk wil je voor je eigen bruiloft je eigen ideeën uitvoeren. Misschien heb je wel een thema of kleurencombinatie in gedachten. Bij mij is niks te gek of onmogelijk. Ik ben vooral benieuwd welke ideeën jij hebt. En mocht je openstaan voor mijn ideeën, dan heb ik er ook talloze!

WhatsApp Image 2024-01-31 at 13.10.08 (1)
WhatsApp Image 2021-11-13 at 18.54.12 (1)

Ervaring

Ik heb al een aantal jaar ervaring met het maken van bruidsstukken. Van corsages tot hangende bloeminstallaties: ik heb het allemaal gemaakt. Ik vind het geweldig om met bloemen een uitstraling te creëren die je niet kunt bereiken met andere accessoires. Ik geef je hieronder een impressie van allerlei creaties die ik in opdracht heb gemaakt.

Op je gemak

Als je een bruiloft plant, kan alles soms best op je afkomen. De ervaring van het uitzoeken en bepalen van de uitstraling van al het bloemwerk wil ik tot een ontspannen ervaring voor je maken. Ik nodig jou of jullie uit in mijn werkplaats in Putten. Daar kunnen we in alle rust kijken naar de opties. Ik kan linten en bloemen laten zien en voorbeelden van mijn werk geven. Zodat jullie vol vertrouwen het bloemwerk uit handen kunnen geven.

Eerlijk

Al mijn creaties maak ik met zoveel mogelijk duurzame materialen, en de bloemen die ik gebruik koop ik in via de duurzame bloemenhandel.

WhatsApp Image 2023-07-03 at 12.01.51

Contact opnemen

Wil je een afspraak maken voor bruidswerk? Vul hieronder het formulier in. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op. Heb je nog vragen? Neem dan vrijblijvend contact met mij op via de contactpagina, of via Whatsapp.

Aanvraag Trouwwerk
Moet jouw bestelling bezorgd worden?
Ik wil...