Persoonlijk

Ieders verhaal is anders, en daarom is rouwwerk ook voor iedereen anders. Ik nodig je graag uit in mijn werkruimte. Samen bespreken we waar je naar op zoek bent. Misschien heb je al een idee, of kun je voorbeelden meenemen van wat jou aanspreekt. Ik kan je ook voorbeelden laten zien, zodat we er samen over kunnen nadenken. Hierna doe ik je een voorstel en ga ik met de opdracht aan de slag.

WhatsApp Image 2023-07-03 at 12.39.16
WhatsApp Image 2023-07-03 at 12.39.16 (1)

Op maat

Ik heb ervaring met verschillende vormen van rouwwerk. Van klassiek rouwwerk tot een persoonlijk stuk. Zo kan ik elementen die horen bij de persoon laten terugkomen in het bloemstuk. Ook kan ik verschillende bloemstukken maken, of juist één. Ik kom graag tegemoet in jouw wensen.

Afspraak maken

Wil je op korte termijn met mij in contact komen? Vul hieronder het formulier in. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Ik probeer zoveel mogelijk rekening te houden met snelheid en eventuele wensen qua bloemen en speciale rouwstukken. Dit lukt het beste als je minimaal twee dagen van tevoren contact met mij opneemt. Ik maak met je een afspraak om jullie wensen door te spreken.

Aanvraag Rouwwerk
Moet jouw bestelling bezorgd worden?